Ik ken Ingrid al heel lang. Zij is een kei in PR-activiteiten, organiseren en mensen binden. Ingrid voegt altijd de daad bij het woord.
By Aalbert Mintjes - FYSIO Aalbert BlessureCoach
Ingrid brengt een telefoongesprek op een hoger niveau. Vanaf 'hallo' heeft ze een connectie met de ander die zich daardoor op zijn gemak voelt. Ze verbindt het klantbelang met het bedrijfsbeleid en denkt altijd mee. Haar brede ervaring, toewijding en flexibiliteit maken haar de ideale (virtuele) assistent. Vanaf haar start is mijn bedrijf JE BENT MEER alleen maar gegroeid. Ingrid is het perfecte visitekaartje voor je bedrijf.
By Lianne de Graaff - JE BENT MEER Lichaamsgerichte Psychologische Coach & Trainer
Ik bel Ingrid soms zomaar, om even bij te kletsen, om af te spreken, om advies te krijgen of te geven, even sparren en daarna anders tegen het onderwerp aankijken... Ik heb Ingrid leren kennen tijdens de voorbereidingen van Internationale Vrouwendag 2014. Wat mij het eerste aan haar opviel is dat zij zeer betrokken, geïnteresseerd en enthousiast is. Ze durft zich kritisch op te stellen, maar maakt het luchtig door haar humor. Je voelt je niet aangevallen. Ingrid is een persoon die enorm veel werk kan verzetten en ongemerkt werk uit handen neemt. Het is gedaan voordat je er zelf erg in hebt. Ingrid weet mensen aan zich te binden. Mensen vinden haar leuk en betrouwbaar. Mede dankzij de enorme inzet van Ingrid is Internationale Vrouwendag in Hendrik-Ido-Ambacht tot een succes geworden. Mede dankzij Ingrid is deze dag, speciaal voor vrouwen, op een hoger level gekomen. Professionaliteit is wat Ingrid uitstraalt en wat zij heeft bijgedragen in de organisatie. Wanneer je de website van Internationale Vrouwendag Hendrik Ido Ambacht bekijkt zie je het werk van Ingrid. Zij onderhoudt ook mede het contact met de locatie waar IV gevierd wordt, bespreekt mogelijkheden voor het programma en heeft een inmiddels goed lopende sponsor en financieringslasten uitgewerkt. Ingrid is naar mijn mening vooral heel menselijk professioneel! Een trouwe dierbare vriendin, waarmee ik ook kan ondernemen. Dat is uniek!
By Marlies Bol - Initiatiefneemster Internationale Vrouwendag Hendrik Ido Ambacht