Over Ingrid


Wie is Ingrid? Mijn naam is Ingrid Hilgeman- van Bennekom. Zolang ik werk en zelfs in mijn vrije tijd ben ik bezig met organiseren en coördineren. Door mijn ondernemende karakter heb ik mijn sporen in acquisitie verdiend.  Ik heb er groepen medewerkers voor getraind. Daarbij trek ik de regie op een natuurlijke manier naar mij toe. Door mijn ondernemend vermogen, sterke communicatie en aanpassingsvermogen kan ik dit op ieder gewenst niveau.

De vraag naar specialisten in acquisitie, klantenonderhoud, ondersteunen in “onverwacht” drukke tijden, juiste/ snelle communicatie richting klant groeit. Mijn specialisatie is op korte termijn ondersteuning, voor een afgesproken periode, aanbieden met een hoog rendement. Uw bedrijf weet waar het aan toe is. Juist door mijn brede ervaring op vele vlakken in de commerciële dienstverlening weet ik een brede klantenkring aan mij te binden.

Mijn wil om te slagen is groot, want bij het zien van nieuwe kansen komt de ondernemer in mij naar boven. Ik zet vage ideeën om in concrete acties. Ik werk doelgericht, kom mijn afspraken na en draag zorg voor een heldere communicatie. Alle betrokkenen houden zo overzicht op de ontwikkelingen en bereiken we met elkaar het vooraf gestelde doel.

Wie is Ingrid?


Wat is de juiste manier van service verlenen? Betrokkenheid, klantvriendelijkheid en empathie zijn kernwoorden die mij typeren.  Volgens mij zijn we tot op zekere hoogte allemaal verantwoordelijk voor het verstrekken van correcte informatie of dit nu een product of een dienstverlening betreft. De kracht van de juiste communicatie en omgang met klanten zorgt mijn inziens voor een tevreden klantenkring. Het is niet alleen de boodschap, maar juist de manier waarop deze gebracht wordt. Dit gaat regelmatig mis bij bedrijven, waardoor zij klanten verliezen, wat niet nodig is als ze zorgen voor de juiste communicatie. Door te stimuleren, motiveren en trainen kun je meer bewustwording creëren en wordt er meer klantgericht gewerkt.

Aanpassingsvermogen

Ik weet mij snel aan te passen aan verschillende situaties en op een tactvolle manier informatie over te brengen op ieder niveau en elke discipline. Ervaringen in het verleden hebben mij geleerd vrij snel nieuwe procedures en administraties eigen te maken.

Oplossingsgericht

Drempelvrees staat niet in mijn woordenboek, ik spreek eerder over uitdagingen dan problemen. Voor elke uitdaging is er een passende oplossing. Ik vind het belangrijk om in oplossingen te denken en daarbij creatief te zijn. Zowel in een team als zelfstandig ben ik goed inzetbaar.
Bel naar
: 06-40706225
Mail naar
: info@ikbelingrid.nl

Ervaring

Klantcontact
Evenementen
Marketing