Afspraken inplannen & beheren agenda’s

Een goede agendaplanning bespaart geld en tijd. Ingrid maakt afspraken voor coaches, accountmanagers en zorgt voor een overzichtelijke en juiste agenda. Hierbij staat vriendelijkheid, empatisch vermogen en zakelijk inzicht voorop.

Telefonische ondersteuning & Trainingen

Intensieve telefoontrainingen geven, adviseren, onverwacht drukke periode, nieuwe medewerkers aannemen en vervolgens een trainingstraject bieden. Voordeel voor uw bedrijf is dat er van buitenaf expertise “tijdelijk” op de werkvloer ingezet kan worden, waardoor kwaliteit van gesprekken en targets haalbaar kunnen zijn.

AD HOC

De specialisatie van ikbelingrid is acquisitie, klantenonderhoud, ondersteunen in “onverwacht” drukke tijden, juiste/ snelle communicatie richting klant. Op korte termijn ondersteuning, voor een korte en of lange periode, aanbieden met een hoog rendement. Met mijn expertise, op vele vlakken in de commerciële dienstverlening ben ik direct inzetbaar.

Organiseren, Coördineren & Interim supervisie

Ingrid voor coördineren en tijdelijk ondersteunen van teams op de werkvloer. Meer informatie? Neem contact op voor een offerte op maat...

Evenementen organiseren & coördineren

Organiseren van teamuitjes / teambuilding is zeer intensief en vaak bovenop de standaard werkzaamheden en is arbeidsintensief. Een (her) opening, open dag, zakelijk evenement ter promotie van een product vergt veel inzicht, organisatie- vermogen en tijd. Ingrid neemt de organisatie en coördinatie uit handen. Met de expertise op het gebied van het organiseren van allerlei evenementen en het grote netwerk wat binnen bereik is zorgt Ingrid dat ieder evenement de “touch” krijgt die uw bedrijf verdient

Service & dienstverlening

Klantenservice

Tijdsbesparend